Gå till huvudmenyn
Resebolag
Nyhetsbrev

Senast uppdaterat: sunday 9.august 2020 - 06:57

Makadi Bay

Makadi Bay

Makadi Bay är ett mecka av flotta hotell, swimmingpools, sandstränder, sol, värme och god mat och dryck. Här tillbringar du tiden med alla tänkbara faciliteter, boende på ett 4-5 stjarnigt "all-inclusive" hotell, dar allt ar upplagt för att du skall trivas.

Makadi Bay i Egypt - Foto: lts ©

Makadi Bay i Egypt

Foto: lts ©

Makadi Bay
Makadi Bay ligger i östra Egypten, runt 30 kilometer söder om Hurghada. Här i det månliknande landskapet har det byggts en massa flotta och påkostade hotellanläggningar för de rika och bemedlade, som vill anvanda sin dyrbara fritid till att frottera sig med allt det goda livet har att erbjuda.


Stränderna
Här längs kusten av Egypten är sandstränderna långa, fina och inbjudande. Här kan man ligga i sanden, läsa en bok under ett parasoll eller tillbringa lata dagar i solstolen medan man jobbar fram brunfärgen. Badförhållandena är utsökta och både snorkling och dykning är populära verksamheter.

Underhållning
Väljer man att resa till Makadi Bay, ar det tillrådigt att välja en "all-inclusive" resa. Det ar en prisvärd lösning och man har med ett armband tillgång till att äta och dricka så mycket man vill. Du som är gäst på ett hotell har även tillgång till andra hotellområden, vilket gör det hela valdigt fritt.

Hotellen håller hög klass, de flesta 4 eller fler stjärnor. I motsats till andra liknande områden i Egypten, är detta område mycket rent och lugnt. Någon skulle kankse säga att det är helt ”själslöst”, medan andra skuille kalla det ren lyx. För man väljer Makadi Bay för underhållningens skull, inte först och främst för att uppleva kultur. Detta är resmålet for vintertrötta nordbor som önskar sig ett par lugna veckor med sol, värme och bad och inte minst mycket god mat och dryck. Det får du i full grad i Makadi Bay.

Utflykter
Det är naturligtvis möjligt att röra sig utanfor Makadi Bays stängda värld. Det går bland annat buss till Hurghada i norr, där du kan få uppleva smaker och dofter från det ”riktiga” Egypten. I Hurghada kan du strosa i Gamla Stan, shoppa, äta och känna av vardagslivet, ett trevligt avbrott från det lugna livet i Makadi Bay. Andra upplevelser är en tur till den historiska staden Luxor, en Nilkryssning eller ett besök till Karnaktemplet och Konungarnas dal.

Epilog
Makadi Bay ar kanske inte för alla, men skall du resa på semester med familj och barn är Makadi Bay mitt i prick. Väljer man en paketresa med allt inkluderat i priset, kan man se fram emot härliga veckor. Då äter och dricker man så mycket man vill, ungdomarna har en massa aktiviteter att välja på och de vuxna kan slappna av och njuta av semestern. För ett par utan barn som önskar att se och uppleva mer, kan detta fort bli lite tråkigt.

Gi dette resemålet din stemme:

  • Oppnått 2.4/5 stjerner.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Poäng 2.4/5 stjärnor

 
a n n o n s ↓

Paketresor

Resa från:
Resa till:
Avresa:
Längd:
Sortera efter:
Billigaste til:

- bara flyg:

,-

- flyg & hotell:

,-
Här kan du söka och jämföra charteroperatörer och utvalda flygbolag. www.solfaktor.se
 

Flygbiljetter

Tur/retur Enkel
Från:
Till:
Avresa:
Hemresa:
Typ biljett:
Vuxna:
Barn 2-11 år:
Barn 0-1 år:
 

Vädret idag

Makadi Bay

32°C

 
Smarta köp
 

Tipsa en vän

Dela gärna med flera!

Din e-mailadress:

Mottagare:

Skicka
 

Resemarknad.se - Sveriges mest kompletta webbplats för dig som skall ut att resa!

Ferieguiden.no Billigerejser.dk Resemarknad.se Resemarknad.se RSS Feed Add to Google

Resemarknad.se förbehåller sig alla rättigheter, Norway Copyright 2000 - 2020
Vid administrativa frågor, kontakta Resemarknad.se, Norway - Telefon: +47 41 22 00 50 (mån - fre: 0900 - 1600)
VD och ansvarig redaktör: Trond Gudmundsen. E-post skickas till: on.nediugeiref@get
Marknadsansvariga: Kent Gudmundsen. E-post skickas till: on.nediugeiref@gk

Våre samarbeidspartnere: Kelkoo.se / Holidayautos.se / Solfaktor.se / Yr.no / Ticketservice.no / Bokkilden.no / Novasol.se / Gouda.no

Alla meddelanden på Resemarknad.se är givna i god tro och informationen har blivit insamlad och återgiven efter bästa förmåga. Resemarknad.se garanterar inte innehållets korrekthet och tar inte heller ansvar för om enskilda meddelanden skulle visa sig inte stämma. Resemarknad.se avsäger sig därför allt ansvar för fel, misstolkningar och delvis eller total förlust, missräkning, oförsiktighet eller skada som kan bli en följd av användande av informationen som står på de här sidorna.
Valid XHTML 1.0 StrictValid CSS!ICRA and FOSI checked